standard

5s lean management

5s Lean management

5s lean
Der er rigtig mange danske virksomheder der arbejder med at effektivisere deres arbejdsgange men det kan være svært at lige finde den metode der er bedst når man selv sidder med det. Det kan være at man gør nogle ting som man slet ikke selv kan se er uholdbare eller ineffektive. Derfor kan det være godt at få en konsulent der kan hjælpe dig.

Lean management er en metode til effektivisering som blev skabt i det amerikanske militær i 50?erne. Det blev siden optaget af Toyota som modificerede modellen til virksomheden. Det er siden blevet den måde som rigtig mange store virksomheder sværger til i forbindelse med at strømline deres operationer, om det så er produktion, konsulentvirksomheder, hospitalsvæsen eller noget helt andet så kan mange bruge det. Virksomheden C-Value er autoriserede Lean-konsulenter. De udbyder et stort udvalg af kurser og forløb der kan hjælpe dig med at opnå et bedre resultat, om det så er indtjening eller reducering af omkostningen.

Lean 5s er en metode hvor man systematisk gennemgår fem trin til at optimere virksomheden. De fem trin er; sortering, system i tingene, systematisk rengøring, standardisering og selvdisciplin. Kurset 5s lean er et rigtig godt redskab til at få styr på arbejdspladsen. 5s lean kan bestilles til at konsulenterne kommer ud på arbejdspladsen eller til at komme i C-Values kursuslokaler.

Som virksomhed kan det være en helt fantastisk øjenåbner, 5s lean er måske ikke helt det du lige har brug for men så er der en masse andre steder hvor man kan sætte ind. Alt fra projektledelse til optimering af produktion. Det kan også være en fordel selv at uddanne dine medarbejdere i lean så de selv går i gang med at optimere virksomheden fremfor at der skal komme andre at foreslå hvordan du skal drive din virksomhed.