standard

Bliv bedre til alt det tekniske

Det er sjovt, når man først kan

I dag bruger man jo efterhånden en række forskellige programmer på computeren. Dette gælder både, når man er hjemme og skal skabe sig et overblik over f.eks. økonomien, og det gælder også, når man er på arbejde. Hvis man ikke lige behersker de rette kompetencer til de mange forskellige programmer, kan det også være en meget langsom og besværlig proces at skulle bruge et program. Hos kan man få hjælp til at forbedre sine egenskaber og kompetencer inden for forskellige programmer.

Overblik over økonomien

Hvis man har brug for at skabe sig et overblik over ens økonomi eller budget, så er et Excel kursus det oplagte valg. Med et Excel kursus får man lært alt det grundlæggende inden for Excel, så man selv for eftertiden kan danne sig et overblik over økonomien eller budgettet. Hvis man vælger at deltage i et Excel kursus, lærer man samtidig nogle egenskaber, som kan bruges til andet end kun lige økonomi. Dette program er nemlig også velegnet, hvis man ønsker at holde styr på f.eks. løbe- eller cykeltræning. Hos 4D.dk finder man også kurser inden for adobe.

Lær at sammensætte billeder og redigere dem

Photoshop kurser af sjove af mange grunde. Her lærer man at redigere billeder og håndtere disse, og man har samtidig mulighed for at udfolde sin kreative side. Photoshop kurser er ideelle, hvis man ønsker at bruge billeder på en anden måde ellers i sit arbejde. Så Photoshop kurser er gode i mange sammenhænge.

Lær at bruge et fantastisk tekstprogram

Når man melder sig til Word kurser, har man mulighed for at lære et program, der er godt at kunne i mange forskellige sammenhænge. Det kan være, at man bare ønsker at kunne skrive en enkel tekst, men det kan også være, at man ønsker at lære programmets mange smarte funktioner. Word kurser er velegnet, hvis man skriver meget på ens arbejde eller derhjemme.