standard

Boligudlejning i Aalborg

En by i rivende udvikling

Mange siger, at Aalborg er en skjult storby. Der er rig mulighed for at lave aktiviteter, der kun findes i en storby, samtidig med, at byen er lille af en storby at være. Der gøres mange tiltag i Aalborg for at tiltrække nye beboere men også for at få de allerede bosatte til at blive i Norden. Det er især Havneområdet, der udvikles både i forhold til boligbyggerier og sociale aktiviteter såsom det nye friluftsbad tæt på Lystbådehavnen.

En populær studieby

Aalborg er kendt for deres universitet og måde at drive dette på. Der er fokus på samarbejde og projektudvikling, og det er populært hos mange unge, fordi det er erhvervsforberederende. Der opstartes flere og flere uddannelser, og det er især ingeniør uddannelserne, der slår de øvrige universiteter på flere punkter. Studielivet gør, at byen er meget ung i sit udtryk, og der foregår derfor mange aktiviteter i byen, som tiltrækker de unge studerende. Der bygges mange ungdomsboliger, men der er ligeledes store mængder af private boliger, der udlejes gennem KVG.

En bolig til den enkelte

Uanset om man er studerende, en familie eller et ældre ægtepar er der rig mulighed for boligudlejning i Aalborg. Der er boliger til ethvert ønske og ventetiden er minimal sammenlignet med andre storbyer. Der er boliger til fornemme priser i byens centrum, men vil man gerne bo et stykke fra byen er der gode transportmuligheder for at komme ind til centrum eller til de øvrige bydele. Hvis man er bevidst om hvilken slags bolig, man kunne tænke sig kan man med fordel kontakte KVG og høre, hvilke muligheder der er på det givne tidspunkt, man ønsker at flytte. Man skal endelig ikke tøv, hvis man overvejer at flytte til Aalborg, for der er et hav af muligheder.