standard

Brugskunst til boligindretningen

Brugskunst til boligindretningen

Efter at Instagram er blevet mere og mere populært, er der dukket en masse gode sider op med bolig inspiration. Det er ikke unormalt at en boligindretningsentusiast har flere tusinde følgere, det er næsten bedre end at læse boligmagasiner fordi de mange gang også svarer på kommentarer og giver små fif om hvor du kan købe dine produkter.

At indrette dit hjem er ikke nogen lille sag og hvis man går op i det kan man vælge mange forskellige retninger at gå. Den skandinaviske stil er meget ren og minimalistisk, den bygger på principperne at hjemmet skal være lækkert og indbydende med lys og luft.

Hvis man er mere til en sydeuropæisk indretningsstil så kan det også sagtens lade sig gøre. Den sydeuropæiske stil er langt mere fokuseret på store møbler, farvede gardiner og tæpper der giver en meget hjemlig og huleagtig følelse.

2have er en rigtig god hjemmeside til at finde lige det du ønsker til din bolig. Det er alt fra indretning til stuen, køkkenet, haven og årstiderne. 2have lægger meget vægt på at have produkter der er tidsløse i designet, at det er ting der uanset hvad stil du foretrækker, er det noget du kan have i mange år. Brugskunst i mange afskygninger, måske en flot flettet kurv, en smuk glas vase eller noget helt tredje ? kig ind forbi hjemmesiden og bliv inspireret til dit hjem. Faktisk er det ikke det eneste, hjemmesiden Crocca tilbyder også andet end brugskunst så hvis du står og skal købe en gave til en veninde eller ven så har de også buketter til rigtig gode priser. Eller hvad med en mandebuket? Det kalder Crocca en god flaske portvin, det er ret godt fundet på.

En af de mere spændende produktserier som Crocca fører er mærket 2have. Mærket har en virkelig smuk og spændende designstil der er modig, moderne og tidsløs. Med utroligt smukke glas skulpturer leverer 2have et rigtig godt bud på hvad brugskunst kan være.