standard

C-Value og deres nye LEAN Manager

C-Value, hvis dit firma halter

C-Value har arbejdet med rådgivning og effektivisering hos forskellige firmaer, og med henblik på diverse gentagne arbejdsprocesser, i stort set alle brancher. Der arbejdes med træning af diverse stillinger, f.eks. med nøglemedarbejdere, projektledere, kvalitetsmedarbejdere og mange flere.
Med dette skabes en åbning for det nødsagede firma, og giver dem værktøj til at viderearbejde deres problematikker, og på denne måde øge firmaets konkurrenceevne og deres varierende indtjening.

Den nye værktøjskasse

Derfor har C-Value udviklet deres lean kursus ved navn LEAN manager, der arbejder med en række værktøjer som en pakkeløsning til en hjælpende LEAN værktøjskasse for et firma. Der fremstås at værktøjerne sikkert er genkendelige, og har været arbejdet med op til flere gange før, men problemet er dog hvordan man får disse værktøjer til at fungere på længerevarig sigt, og dermed skaber et vedvarende effektivisering. Dette lean kursus har ikke blot fokus på firmaet som helhed, men også på de individuelle medarbejdere, for netop at skabe et indspark gennem forskellige kulturer, vaner og rutiner der måtte interagere i arbejdsdagen.

Hvorfor vælge lige præcis LEAN manager?

LEAN manager pakken giver en række af praktiske læringsprincipper, der kan videretages og benyttes på længerevarig sigt. Den tilbyder både LEAN principper, målstyring og strategier, og skaber hermed et grundlæggende fundament for et bedre samarbejde, og udarbejdelse af konkurrenceprincipper og samspil principper for medarbejderen. Derudover fokuseres der også på en ledelse af effektivisering, der er med til ikke blot at fokusere på den store mængde underarbejdere, men også bringe ledelsen i brug, hvilket ofte kan have en stor effekt på større firmaer, på længerevarig sigt, og dermed skabe en vedvarende effektivisering med lean kursus.