standard

DRØMMER DU OM AT LEGE MED VÅBEN?

I Danmark er det med våben ikke noget, der fylder særlig meget. Det skyldes ikke mindst den lovgivning, som vi har her i landet. Men det skyldes også den generelle attitude, som mange af os har til netop våben og brug af våben.

Derfor har du højst sandsynligt kun stiftet bekendtskab med skydevåben, hvis du enten har været i militæret, er inden for politiet eller er jæger i den fritid. Alle disse tre funktioner har licens og øvelse i at bære våben. Men disse våben må selvfølgelig kun bruges under meget specifikke og regulerede forhold.

Som mand er det dog ikke sikkert, at du deler mange danskeres generelle antipati mod våben. Selvom du ikke har hverken licens eller øvelse i at skyde med skydevåben, så har du måske en kløe i fingrene efter at kaste dig over netop denne aktivitet.

Det er der faktisk mange mænd, der hemmeligt går og drømmer om. Det er derfor, mange godt kan lide at spille skydespil, lege med paintball-pistoler og med det samme griber luftgeværet, når de er i en tombola. Men hvordan kan du komme til at udleve denne interesse? Luftvåben er svaret.

Hos e-tech.dk har de et stort udvalg af luftvåben og hardball geværer, luftgevær, luftpistol og tilbehør. De har luftgeværer og luftpistoler fra populære producenter som Gamo, Diana, Hatsan, Webley, Umarex, Crosman, Daisy, Ranger og Swiss Arms. Køb dit nye luftgevær eller luftpistol her til en god pris. De har både helt billige luftvåben til målskydning i sommerhuset og dyre kvalitets våben. Vi har også et stort udvalg af luftgevær hagl, skydeskiver, kikkerter og andet tilbehør.

E-TECH er en af Danmarks førende softgun, hardball , airsoft og luftvåben forhandlere, og har et tæt samarbejde med de største softgun og luftgevær producenter og grossister, desuden importerer de selv en stor del af deres varer. Dette sikrer et stort udvalg, lave priser og hurtig levering (dag til dag levering på de fleste produkter i shoppen). Og så bestræber de sig på at levere gode kvalitets produkter til en billig pris, med en god kunde service.