standard

En fantastisk efterskole med noget til enhver!

musik efterskole
Drømmer du om at gå på en efterskole med plads til mangfoldighed? Så er Brøruphus efterskole noget for dig. Brøruphus efterskole ligger i byen Brørup tæt ved Skanderborg. Det er en efterskole der tager udgngspunkt i den grundtvig-koldske menneskesyn, så der er plads til alle og fokus på individuel udvikling. Efterskolen ligger i fantastiske omgivelser blandt den vildeste natur. Her er god mulighed for at udforske tingene.

Fleur for musik?

Elsker du musik? Så er Brøruphus efterskole noget for dig. Efterskolen tilbyder mange forskellige linjer, og en af dem er musiklinjen. Uanset hvad du spiller på, og hvilken genre der tænder dig, så er der undervisning til dig hos Brøruphus efterskole. En god musikefterskole gør meget ved musiklivet, og derfor skal du vælge Brøruphus. Du bliver udfordret musikalsk af de dygtige musiklærere. Der bliver både arbejdet med musik på det praktiske og teoretiske område, og derved bliver du udviklet som musiker, og forberedt til et liv til musik. Brøruphus er en god musikefterskole.

Musik, kunst eller teater!

Brøruphus er ikke kun for elever med interesse for musik. Der tilbydes mange forskellige linjer. bla. en linje der fokuserer på kunst. Her får du lov til at få hænderne i det, samt at lære om forskellige kunst igennem tiden. Interessere du dig for teater? Så har Brøruphus også en linje til dig. Her kan du modtage professionel undervisning i drama og scene. Du bliver udfordret og lærer nye sider af dig selv at kende. Brøruphus efterskole tilbyder mange forskellige linjer, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Hvis du ikke er så meget til de kreative fag, men mere til sport, så tilbydes der både en håndbold og fodbold linje. Her har du mulighed for at være aktiv dagen lang, få god træning af gode trænere, og spille med folk der er ligeså engageret som dig selv!