standard

Få en sund og flot hud

Drømmer du om en sund og flot hud, så findes der en løsning. Greenskin er en økologisk hudplejeklinik og webshop, som udelukkende handler med grønne hudplejeprodukter.

Økologisk hudpleje

Skøn, grøn og økologisk hudpleje er det der skal til, for at holde din hud sund og smuk. Det er naturlige produkter, som er med til at pleje huden, Produkterne indeholder ingen skadelige kemikalier. Derfor er det en god ide at investere i økologisk hudpleje, hvis man vil have den optimale pleje til ens hud.

Ansigtscreme

Der findes forskellige slags ansigtscreme. Hvilken ansigtscreme man vælger, kommer an på ens hudtype, og hvilket behov man har. Man kan for eksempel ikke købe samme ansigtscreme til fedtet hud og til tør hud. Man skal få an hudanalyse, så man kan finde frem til den rigtige pleje til huden. Dette er meget vigtigt, hvis man vil have en sund og smuk hud.
Du kan købe den bedste ansigtscreme her: http://www.greenskin.dk/ansigt-test-test/creme/ansigtscreme.html

Husk at beskytte huden mod solen

Nu hvor sommeren er over os, og vi er begyndt at få masser af sol her i Danmark, er det vigtigt, at man beskytter sin hud. Men frem for alt er det vigtigt, hvis man skal ud og rejse syd på, hvor solen er en del stærkere end her hjemme.

Tromborg

Tromborg er en fugtgivende creme. Tromborg har aktive indholdsstoffer, der virker kølende og beroligende på huden. Den opfrisker og plejer huden med hele 20 økologiske planteekstrakter. Man kan for eksempel vælge Tromborg aftersun cream og Tromborg Sun SPF.
Tromborg after sun cream er en creme, man skal smøre på efter man har været i solen, hvorimod Tromborg sun SPF er en creme, som indeholder både UVA og UVB filtre for optimal beskyttelse mod solen.
Derfor supplere disse to cremer hinanden, og ønsker man den optimale beskyttelse og hudpleje, så skal man købe begge cremer.

For mere information se Greenskin?s hjemmeside: www.greenskin.dk