standard

Få råd til drømmebilen med flexleasing


Går man rundt og tænker over, hvilken bil man kunne få nøglerne og brugsretten til, hvis man indgik en flexleasing aftale? Skal den gamle bil snart udskiftes med en ny, og kan man ikke rigtigt lade være med at drømme om en lækker BMW, Audi eller Medredes? Det gør mange naturligvis uden nogensinde at gøre noget reelt ved drømmen. Det er i de fleste tilfælde det økonomiske aspekt, der er grund til, at sådan et køb aldrig bliver til noget. Det er ærgerligt, for det er jo fedt at have en bil i den såkaldte luksusklasse parkeret i indkørslen eller på parkeringspladsen. At kunne køre til og fra job, shopping, fritidsaktiviteter, besøg hos familie og venner og tage på ferie i ind- og udland i en komfortabel, sporty og gennemført lækker bil er en fantastisk fornemmelse. I hvert fald hvis man er til enestående teknologi på 4 hjul.

Hos SpecialCars har man valgt at specialisere sig i salg af denne type biler ved hjælp af flexleasing – og for virksomheder splitleasing. Det er gået hen og blevet en utrolig populær måde at realisere og finansiere sin bildrøm på, og det er absolut ikke uden grund. Med flexleasing får man nemlig masser af bil til en attraktiv pris. hvad er flexleasing så for en størrelse? Ja, i stedet for at skulle stampe et kæmpe beløb op af jorden og binde sig økonomisk for en lang periode, får man mulighed for at få brugsretten til sin drømmebil og udelukkende betale for den periode, som man har valgt at bruge den.

I et land med en af de højeste registreringsafgifter i verden er det svært med selv en god økonomi at få råd til at køre i en af de dyrere biler. Med flexleasing betaler men ikke den fulde registreringsafgift på én gang. Den bliver delt ud i rater for den periode, hvor man leaser bilen. Hos SpecialCars tilbyder man herudover splitleasing til virksomheder. Klik ind og læs om både flexleasing og splitleasing på firmaets spændende hjemmeside.