standard

Gardiner til hjemmet fra Gardinbussen

Hvis man har planer om at skulle have nye gardiner til sit hjem, så kan man med fordel kontakte Gardinbussen. Gardinbussen er en varevogn, hvor bagagerummet er omdannet til et lille gardin-walk-in-closet. Idéen bag bussen er, at forhandleren kommer ud til dem, som skal have nye gardiner i stedet for, at det foregår omvendt, som det ellers som regel gør, når man investerer i nye ting til hjemmet. Når bussen kommer hjem til køberen, så kan man komme ind i bussen og udvælge lige de farver stof, som man godt kunne tænke sig til sine nye gardiner. Gardinmanden tager herefter gardinerne med op i boligen, for at køberen kan få en fornemmelse af, hvordan gardinerne kommer til at se ud i den pågældendes hjem. Herefter vil gardinmanden måle op og aftale med køberen hvordan gardinerne helt konkret skal se ud.

God inspiration

Hvis man synes at det er svært at finde den rigtige løsning i forhold til gardiner i hjemmet, så er det en rigtig god idé at ringe efter bussen. Gardinmændene som kommer ud til dig har nemlig mange gode idéer til, hvilken løsning der ville være den bedste. Gardinmændene fra gardiner middelfart har et godt øje for detaljer og ved hvilke farver og sammensætninger man kan kombinere for at give de forskellige rum de bedste udtryk. De kunder som har handlet gardiner hos gardiner middelfart har givet meget positiv feedback efter at have haft bussen ude hos dem.

Hurtigt og nemt

Når man har haft bussen ude og man har besluttet sig for, hvilke gardiner man godt kunne tænke sig til sit hjem, så skal man ikke foretage sig andet. Når gardinerne er færdigsyede så kommer firmaet nemlig også og sætter gardinerne op. At vælge gardiner middelfart er derfor en rigtig god idé, hvis man gerne vil have kompetent og professionel hjælp til udvælgelse og opsætning af nye gardiner. Du kan læse mere på Dingardinmand.dk