standard

Gode termoruder forbedrer husets kvalitet

Gode termoruder forbedrer husets kvalitet

Står man med et næsten færdigt byggeprojekt udgør husets ruder en vigtig del af et færdigt og komfortabelt hjem. Det gavner nemlig både dig, miljøet og giver bygningen et flot udseende ved at vælge gode kvalitetsruder. Ganske enkelt kan man spare penge på varmeregningen ved at vælge den rigtige rude.

Udvalget af Termoruder kan tilpasses dit hjem

Der findes flere forskellige typer termoruder og det gør det muligt, at tilpasse ruden til dit hjem. Der er f.eks. termoruder som er lavenergiruder og man kan også vælge termoruder med støjdæmpende effekt. De fås med forskellige typer glas, tykkelse og opbygning. Her kan du finde mere om .

Spejle og glas til indvendig indretning

Uanset om det er en ny eller ældre bolig, kan man få store glæder af små rum med med små ændringer i indretningen. Spejle kan fås i utallige størrelser og er ikke bare til badeværelet. Det kan være en fin dekoration på en væg og det skaber mere lys i rummet med et spejl. Derudover kan man få enkeltlags glas til alle slags formål. Drømmer man f.eks. om et gelænder lavet i glas, eller hærdet glas til brusenichen eller sågar gulvglas, kan man få det. Glasset er naturligvis bearbejdet på sådan en måde, at det er yderst robust og så giver det boligens design en ekstra dimension med glas eller spejle. Man monterer nemmest glas med en sugekop, som kan købes som tilbehør hos de fleste forhandlere af glas og ruder.

Hvilken forhandler skal man vælge?

Man kan med fordel gå efter forhandlere som tilbyder prismatch på deres produkter. Det gør de blandt andet hos .

Hos interglas.dk er prisen beregnet efter kvadratmeter på termoruder og de har en række af de bedste kvalitetsvarer til en rigtig god pris. Man kan få det med levering i hele landet til en overkommelig pris eller man kan hente selv, hvis man ønsker dette i stedet for.