standard

Har du hørt om solidworks?

Læs mere om solidworks og cab software her, det er fantastisk

Har du hørt om solidworks? hvis du ikke har hørt om solidworks bør du helt sikkert klikke dig ind på deres hjemmeside og læse meget mere om dem. De har nemlig en fantastisk hjemmeside, hvor de fortæller hvorfor det netop er dem der skal hjælpe dig med cad software – hvis du ikke helt ved hvad cad software er, kan du læse meget mere om det inde på deres hjemmeside, som sagt virkelig er god. Du kan komme ind på deres hjemmeside ved blot at klikke her pdm
Bemærk dog at når du klikker dig ind på hjemmesiden kommer du væk fra denne side. Så hvis du skal tilbage på denne hjemmeside skal du altså blot klikke dig ind på siden, læse om den og så klikke på tilbagepilen oppe i venstre hjørne, og så kommer du tilbage til denne side, såfremt du har interesse i det.
Her kan du læse lidt information om hjemmesiden så du er helt klar over hvad det er du kommer til at læse om

Hjemmesiden er nem og funktionel, man skal altså ikke bekymre sig om ikke at kunne finde rundt på siden. Den er lavet så simpel og brugervenlig som overhovedet muligt, det vil sige at selv de folk der ikke har den fjerneste idé om, hvordan man benytter nettet – de har altså også en god chance for at kunne finde rundt på hjemmesiden uden de store problemer. Hjemmesiden står desuden også på dansk – da virksomheden selvfølgelig er fra Danmark. Så det skal man slet ikke bekymre sig om!

Herudover er der også en uimodståelig og gennemført kundeservice, der svarer dig rigtig hurtigt, hvis du kontakter dem fordi du har nogle spørgsmål. Så hvis du har nogle spørgsmål, blot kontakt kundeservice. De svarer hurtigere end du når at tælle til 10! Så det kan også helt klart anbefales. Ellers er der ikke andet for at tjekke hjemmesiden ud.