standard

Læs mere om solceller her

Så kan du blive lidt klogere på solceller erhverv og klimaenergi solceller.
KlimaEnergi A/S er en fantastisk virksomhed, du bør kende til! Læs med i artiklen her, hvor du løbende vil blive meget klogere på denne fantastiske virksomhed og hvordan det er at have et solceller erhverv.
Et solcelleanlæg er en god investering for stort set alle erhverv, virksomheder, butikker, skoler, sygehuse, institutioner og lignende. Med et solcelleanlæg fås en fast produktionspris på strøm på ned under 30 øre pr. kWh. Det vil for skoler, institutioner, sygehuse mv. betyde en direkte besparelse på 2 kr. pr kWh. For butikker vil besparelsen være det halve, altså ca. 1,0 kr. pr kWh. Denne pris betyder i runde tal, at butikker får en forrentning af investeringen i solceller på op til 12 %, medens skoler mv. opnår ca. 20-25 %.

Kontakt os, så laver vi gerne en beregning på besparelsen med solceller for Jeres virksomhed. Så læs mere om klimaenergi solceller lige her med et enkelt klik Solceller – så bliver du navigeret direkte ind på deres fantastiske hjemmeside. De har iøvrigt en rigtig god kundeservice, såfremt man har nogle spørgsmål
Solcelleanlæg til industri og erhverv

De fleste danske virksomheder har en stor, uudnyttet solenergi-ressource liggende på deres tagarealer. En unavngiven virksomhed i Århus-området har et tagareal på 8000 m2 og et årligt elforbrug på 8.000.000 kWh. Prisen for den el, man køber ind, ligger på ca. 80 øre pr kWh, når alle omkostninger regnes med. KlimaEnergi A/S har tilbudt denne specifikke virksomhed at installere et solcelleanlæg, der udnytter tagarealet mest muligt. Et sådant anlæg vil kunne producere ca. 1.200.000 kWh årligt til en FAST pris på 25 øre pr kWh. Den pågældende virksomhed vil derfor kunne spare 660.000 kroner årligt med deres solcelleanlæg!