standard

Perfekt print i enhver sammenhæng

En uundværlig printer

Det er ikke de færreste, der har en printer stående hjemme eller på kontoret, og det er der en god grund til. Ikke nok med, at det kan være rart at kunne printe fødselsdagsinvitationer og opgaver ud, så er der også mange praktiske dokumenter, der sendes via email i stedet for brev. Man skal f.eks. ofte selv printe en kontrakt og skrive den under og medbringe den til sin overordnede, man kan printe flybilletter og boardingpass eller regninger, der skal arkiveres. Man kan få mange forskellige printere til forskellig pris, både med og uden mulighed for kopiering og scanning, og derfor kan man finde en printer der passer til ens budget og lever op til de krav, man har til den.

En printer skal bruge printerblæk

Toner og blæk er de primære teknologier, som bruges i almindelige printere. De fleste printere bruger blækpatroner, men nogle nye printer bruger lasertoner, som fungere ved at et pulver bliver opvarmet og derefter giver farve til papiret. Toner skal ikke udskiftes nær så ofte som patroner, og derfor kan de med fordel benyttes hos en virksomhed, der skal udskrive mange sider af gangen. Printerblæk til alle printere kan købes her, og man kan samtidig få vejledning i, hvordan man selv skifter toner og blæk. Det er derudover også vigtigt at få det blæk, der passer til den printer man har.

Kvalitetsprint

Alt efter hvad man ønsker at udskrive, kan man også tilkøbe forskelligt papir. På den måde kan man forbedre kvaliteten af det, der skal printes. Skal man printe billeder, kan man med fordel købe noget blankt papir og blæk med mange farvenuancer, således at kvaliteten af printet bliver bedre. Det er dog altid godt at have ganske almindeligt papir liggende, da det er det billigste og ikke fylder særlig meget, hvis det skal opbevares i mapper.
0