standard

Rejs billigt fra Tyskland på ferie

Rejs billigt fra Tyskland på ferie

Vi kommer alle sammen ud og skal rejse på et tidspunkt. Det kan være en kort rejse på tværs af landet eller en længere rejse som involvere flyvninger til udlandet. Når vi rejser, er man ofte bevidst om, hvad man bruger pengene på, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse med både transport, bolig og mad.

Hvis der er et område på rejsen, som de fleste af os gerne vil spare på, er det nok selve transporten. Det skal naturligvis være behageligt at rejse frem og tilbage, men det må gerne være billigt. Ofte afhænger det også af prisen, hvor man tager hen og hvornår.

Er man en familie med børn, er man naturligvis afhængig af at kunne rejse mens der er skoleferie og det betragtes ofte som højsæsonen herhjemme. Dette betyder også højere priser på rejser. Men der er en løsning, som gør det muligt at spare mange penge. Så er der penge til alt det sjove på ferien i stedet for.

Løsningen hedder at rejse til Tyskland. Med rejser fra Tyskland kan du nemlig spare mange penge i netop den danske sommerferie-højsæson. Og så spørger du måske dig selv, hvordan det lige kan lade sig gøre. Jo, ser du. Højsæsonen for at holde ferier i Tyskland ligger nemlig senere i sommermånederne, da skoleferierne først starter senere end i Danmark. Det betyder at du kan tage med din familie på ferie i ugerne 28 og 29 for en langt billigere pris. Du kan flyve direkte til mange forskellige destinationer med rejser fra Tyskland, derudover er det Billigt fra Tyskland. Du kan rejse fra f.eks. Hamborg lufthavn til feriedestinationen.

Det eneste du kan skal tænke på er selve transporten til Hamborg. Her er der naturligvis flere valgmuligheder såsom at tage toget, en bus eller køre i egen bil. Hamborg Lufthavn har gode parkeringsmuligheder til en fornuftig pris. Og så er du ikke afhængig af andre transportmidler udover flyrejsen.