standard

Sådan kan du peppe din mad op

Sådan kan du peppe din mad op

De fleste, der lever på få midler ved, at det kan være lidt af en udfordring at servere spændende mad på bordet. Spaghetti med ketchup har de fleste prøvet, og nok også syntes smagte vældig godt. Men skal man have det hver dag, bliver det måske lidt kedeligt. Retten kan man nemt peppes op med friske cherrytomater, lidt basilikum og olivenolie. Ellers kan man lave en anden variant med lidt stegt bacontern blandet i pastaen og revet ost. Skal den være lidt sundere, kan man udskifte den almindelige pasta med grov pasta. Dertil kan man tilsætte lidt kogt broccoli som man kan købe på frost, og tilsætte lidt lækkert flødeost til og hakkede solsikkekerner eller andre nødder, hvis man har det liggende. Vupti, så har man en lækker og sund ret. Man kan også lave pastasalat med det man har liggende i køleskabet. Der skal ikke meget til for at en pastaret smager super godt og ser godt ud.