standard

Skrot bilen for god præmiesum

Skrot bilen for god præmiesum

Det kan være ret tids- og resourcekrævende at have en brugt bil stående i garagen. Først og fremmest skal du sørge for at markedsføre et salg af din bil via brugt bilsforhandlere eller brugtbilsmarkedet, og dernæst skal købere finde din bil attraktiv. Det er ikke altid at denne løsning er den rigtige for dig. Vil man gerne af med sin bil relativt hurtigt og problemfrit skal man ty til andre metoder. Her kommer skrotning af biler ind i billedet.

Vælger du at skrotte din bil, skal du gå efter en miljøgodkendt autoophugger. Dette har nemlig en betydning for, hvad du får for bilen. Når du vælger en miljøgodkendt autoophugger er det en garanti for, at din bil bliver skrottet på en forsvarlig måde. Derfor får man udbetalt en skrotpræmie. Selve skrotpræmien varierer fra sted til sted og i forhold til den bilmodel du har. Man kan derfor få en bilvurdering og et uforpligtende tilbud på din skrotbil.

Før du skrotter din bil, skal du sørge for at få afmeldt din nummerplade. Derefter kan man uden problemer sælge sin skrotbil. Har bilen været involveret i et uheld, kan den stadig være noget værd for skrothandleren, og du vil stadig få udbetalt en skrotpræmie. Hvis bilen slet ikke kan køre, kan du sagtens få afhentet bilen i hele landet. Det kan du blandt andet med skrotbildanmark. Som ekstra service tilbyder de både at afmelde dine nummerplader og afhente din skrotbil ganske gratis for dig –

Du kan nemt og bekvemt udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside skrotbildanmark.dk og derefter hører du fra dem. Her vil du blive bedt om at udfylde oplysninger om blandt andet bilmodel og produktionsår. Dette er af hensyn til at du får den mest præcise bilvurdering.

Skrotpræmien udbetales som regel kontant og så har man måske penge til en nyere bil, som er både mere økonomisk og billigere i forsikring.