standard

Søger du en fed og anderledes efterskole?

På Søro Fri Fagskole finder du den bedste efterskole!

Søro fri fagskole er en af de efterskoler på sjælland som har plads til næsten 80 elever. Selve fri fagskolen er på sjælland, hvor den er forbundet med flere bygninger. På den m??de, kan du være sikker på, at der er nok plads til alle, uden, at man som elev, skal føle pladsmangel. Eleverne bor sammen på fagskolen i sjælland, hvor de kan deles om tv, køkken, vaskemaskine og masse andre ting. Så man kan også prøve at opleve, hvordan det er at bo selv og hvilke pligter det indebærer.

Nu er tiden snart kommet, hvor dit liv på folkeskolen er ved at nå sin slutning. Men det kan være, at du ikke føler dig helt klart til at tage en gymnasial uddannelse. Den rigtige løsning kunne så være at tage på efterskole. På den måde, får du et ekstra år til at udvikle dig selv og finde ud af, hvad du vil arbejde med i din fremtid. Ser du dig selv som en af de kreative personer, så skal du bestemt vælge Søro fri fagskole. Hos dem kan du udvikle dine evner inden for gastronomi og design. Derved kan du være sikker på, at du kommer i klasse med nogen som har den samme passion som dig.

Elsker du at lave mad? så er faget “gastronomi” noget for dig! Vælger du gastronomi-linien, så får du prøvet en masse inden for madlavning. Du lærer blandt andet om hvordan man tilbereder sund kost, hvordan der kommer balance i økonomien, så du kan man lave mad med kvalitet uden, at det kommer til at koste for meget. Er der ikke den store kok gemt i dig? Så skulle du måske prøve linjen der hedder “design”. På design linjen lærer du en masse om, hvordan du bruger hele din krop på en kreativ måde.
Hvis du søger efterskoler på sjælland, så læs mere om den spændende fagskole inde på http://fagskole.nu og du kan tilmelde dig på http://fagskole.nu/15/efterskole – skynd dig, så længe der er pladser!