standard

Stregkodescannere til enhver

Teknologiske gadgets er blevet en dagligdag for de fleste. Vi har vores telefoner på os konstant og tjekker den nok regelmæssigt i løbet af dagen. Det er en dagligdag for mange at opbevare deres arbejdsfiler på et USB drev eller en ekstern harddisk for at holde komputeren fri for alt for mange filer, så den stadig kan køre optimalt. Vores teknologiske gadgets gør på mange måder vores liv lidt lettere i den travle hverdag. Dette gælder især servicefolk som ofte udfører arbejde, der kan gøres meget lettere med lidt teknologisk hjælp.

bluetooth stregkodescanner

Stregkodescannere

Som butiksansvarlig eller andre servicefolk er det mest anvendte teknologiske udstyr nok stregkodescannere. En håndstregkodescanner fås i to forskellige udgaver nemlig en med kabel og en uden kabel. De trådløse stregkodescannere er super praktiske i byggekramsbutikker hvor man typisk har med store, tunge varer at gøre som ikke kan løftes op på kassebåndet. Det er både til gene for kunden såvel som medarbejderen at skulle bøvle for længe med at få scannet varen ind. Derfor er det rigtig praktisk at bruge en håndholdt stregkodescanner, så man kan scanne varen ind uden for meget besvær. Kabelscannere bruger man til gengæld typisk i dagligvarebutikker eller mindre butikker, hvor varerne let kan komme op på kassebåndet.

Bluetooth stregkodescannere

Som en ny gadget kan man nu også få en bluetooth stregkodescanner som kan tilkobles ens Ipad eller tablet. Dette gør arbejdet lidt lettere for dem som skal bruge smartphones eller tablets til deres daglige arbejde. Bluetooth stregkodescanner er især god til servicefolk som ønsker en trådløs scannerløsning tilkoblet til deres tablet. Er man på jagt efter en bluetooth stregkodescanner kan den fås ved at følge linket. Andre gode tilbud kan findes på www.alabazar.dk.