standard

Trænger du også til ny indretning?

Tiderne skifter, og designet følger med

Flere og flere designere er begyndt at trække inspiration fra tidligere designløsninger til for eksempel møbeldesign, eller blot generel industriel design med et fokus på æstetiske kvaliteter. Disse designs skabes som tidsløse elementer, til et tidsløst, veldesignet og personligt hjem.
Livin.dk er et online firma der arbejder med salg af nærmest al indretning, lige fra sækkestol, til Junoseng og med forskellige mærkevarer og designløsninger såsom Normann Copenhagen, som blot et enkelt eksempel på det store udvalg af varer. Firmaets udsøgte udvalg af varer, og hjemmesidens nemt overskuelige layout og design, gør det nemt for brugeren og køberen at navigere sig rundt og få en fornemmelse af hvilke stile, mærker eller ideer der kan føres til virkelighed.
www.livin.dk

Gode priser, med skandinavisk kvalitet

Livin.dk arbejder meget med skandinaviske designforslag, men også med skandinaviske mærker såsom Normann Copenhagen, der har haft stor succes for tidsløst, stilrent design med rødder i det nordiske klassiske farveaspekt og materialitet. Normann Copenhagen tilbydes i flere forskellige kategorier, både stole, sofaer, spiseborde og meget mere.
Udover disse større mærkevarer, kan der også findes almindelige behagelige boligløsninger, med for eksempel en løsning i form af en sækkestol, men også til den mere klassiske nye familie, kan der findes Junoseng. Junoseng viser hvor bred livin.dk’s kundeorientering kan være, og skaber en kvalitet i hjemmet gennem disse varer, til både børnefamilier, singlemennesker og den ældre gyldne alders generation. Hjemmesiden i sig selv er lige til og nem at overskue med lette kategorimæssige menuer, og udover diss professionelle aspekter, så arbejdes der også med et koncept der lyder på et nyt månedligt tilbud hver måned.